Wie

Therapeutische praktijk voor individuen, koppels en gezinnenIk ben Jerry Baeten (°1968).


Na mijn studies Moraalwetenschap aan de UGent woonde en werkte ik 7 jaar in Peru. In 2000 keerde ik terug naar België en studeerde verpleegkunde (optie Geestelijke Gezondheidszorg). Ik werkte tot 2013 op een afdeling voor mensen met een middelenverslaving en een bijkomende psychiatrische problematiek ('dubbeldiagnose').


In 2008 begon ik mijn 4-jarige therapieopleiding aan het Instituut voor Psycho-therapeutische Relaties en Reflecties (IPRR) en sinds 2012 ben ik lid van de beroepsvereniging van systeemtherapeuten (BVRGS). Verder ben ik ook lid van de Beroepsvereniging voor Wetenschappelijk onderbouwde Psychotherapie (BWP).

Van 2010 tot 2013 was ik aan de slag als therapeut bij het Centrum voor Levens- en Gezinvragen in het CAW te Mol, nadien begon ik een zelfstandige praktijk in bijberoep.

In het najaar 2013 startte ik met een opleiding in hypnose voor psychotherapeuten aan de Vlaamse Wetenschappelijke Hypnosevereniging en ben ik er ook lid (VHYP).

Sinds 2013 werk ik in een Mobiel Crisisteam voor ambulante zorg bij crisissen met een psychische of psychiatrische component.